Online Pianolessen in tijd van Quarantaine en Coronavirus

Nood breekt wet. Online Pianoles per Skype/FaceTime /Zoom is niet ideaal, logisch, anders hadden we dat altijd wel gedaan… Maar, er zijn toch echt leuke voordelen te vinden! Persoonlijk vind het ook een leuke uitdaging om goede en leuke lessen te blijven verzorgen met de hedendaagse techniek. Rust en regelmaat wordt ook zeer gewaardeerd door de ouders om de lessen online voort te zetten en mijn pianoleerlingen zijn dik tevreden! 

Hier krijg je ook weer veel energie van!

Daarnaast ben ik van mening dat het belangrijk is om positiviteit te creëren in deze tijden. Ik denk dat we daaraan kunnen bijdragen door toch de pianolessen door te laten gaan, ook al is het ietsje anders. Ik zie de afgelopen week in Nederland veel mensen keihard werken om anderen te helpen. Ik zie gave en creatieve initiatieven ontstaan; de een om anderen te helpen, en de ander om simpelweg iets leuks/ positiefs aan de samenleving toe te voegen. Positief denken helpt altijd, juist in een moeilijke periode. Laten we lekker blijven muziekmaken! en wat ben ik blij met alle leuke en gezellige filmpjes van mijn pianoleerlingen en het hebben van contact!