Concert Take time to relax

Wilt u helemaal tot rust komen in de Historische Kerk? Kom dan naar het concert van Lindy Adema en Petra Wielemaker met dwarsfluit- en pianomuziek. Laat je meevoeren door de klanken van de fluit en piano en laat uw emoties de vrije loop. Het klassieke romantische repertoire is toegankelijk voor jong en oud. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 23 april in de historische kerk in Midwolde aan de Hoofdstraat 134 om 15.00 uur.

Hoe regel ik kaarten voor het Concert;

  1. U maakt het voorverkoopbedrag van het aantal kaarten over op het banknummer van Stichting Klassiek Leek e.o.: NL34 RABO 0302 4355 49 onder vermelding van uw naam en concertdatum en of er sprake is van een kinderkaart. Zodra het bedrag binnen is worden er kaarten op uw naam gereserveerd. Deze liggen voor aanvang van het concert op uw naam gereed;
  2. U koopt uw kaarten in voorverkoop bij Biocorner Easyhobby, Tolberterstraat 19 in Leek. De kaarten zijn daar 10 dagen voor de concertdatum aanwezig;
  3. U koopt uw toegangskaarten bij de ingang van de concertlocatie. Helaas is er dan geen sprake meer van een voorverkooptarief.

We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd en zien u graag terug bij de concerten georganiseerd door Stichting Klassiek Leek e.o.